Fun Sports Brasov : Organizare Competitii Sportive, Cantonamente, Impresariat sportiv, Organizare Activitati Stiintifice in Domeniul Sportului
Noutati

FunSportsCUP 2022

FunSports Cup revine pe parchet! După o pauză datorată pandemiei de coronavirus, cel mai puternic turneu de handbal pentru juniori din țara noastră revine, cu ediția a 8-a. ....Detalii

Parteneri

 

Dracula Cup 2024

 

 

Turneul Național de Minihandbal

Dracula Cup

Ediția a V-a, 26 – 28 aprilie 2024, Bran

 

INVITAȚIE

 

Dragi prieteni,

 

Avem placerea de a va invita sa participati la cea de a V-a editie a Turneului Național de Minihandbal ”Dracula Cup” care se va desfasura acasa la Dracula, in inima Transilvaniei, frumoasa statiune Bran.

 

Va asteptam sa va bucurati impreuna cu echipa dumneavoastra de handbal de calitate, sa vizitati imprejurimile si sa experimentati ospitalitatea romaneasca, sa imbinati utilul cu placutul intr-o vacanta de neuitat la munte, multiple activitati recreative, aer curat si peisaje mirifice, toate in aceeasi locatie, la tarife speciale.

 

Speram ca veti accepta invitatia noastra de a participa la acest eveniment. Pentru a va inscrie in competitie va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe e-mail. Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

 

Turneul este organizat sub tutela Federatiei Romane de Handbal si se va desfasura in conformitate cu regulile si regulamentele de joc impuse de aceasta, adaptate la conditiile de organizare.

 

Obiectivele acestei competiţii sunt: pregătirea pentru competițiile naționale oficiale, promovarea handbalului în rândul copiilor, a unui stil de viață sănătos, creşterea spiritului competiţional și totodata o bună verificare pentru Campionatele Naționale de Juniori.

 

Succes în activitatea sportivă!

Program

Turneul Național de Minihandbal

Dracula Cup

Ediția a V-a, 26 – 28 aprilie 2024, Bran

 

REGULAMENT

− Turneul este organizat de catre ACS Transilvania Brasov in colaborare cu Asociatia Judeteana de Handbal Brasov.

− Au drept de joc sportivii născuți în anul 2013-2014 și mai tineri, feminin și masculin.

− Timp de joc: 2 reprize x 10 minute

− Numărul jucătorilor unei echipe în teren: maxim 5 (4 jucători de câmp plus 1 portar)

− Echipele vor fi repartizate în grupe in functie de numarul acestora; Se va juca în sistem fiecare cu fiecare.

− Nu se va tine scorul si nu se va intocmi clasament, competitia avand caracter de festival.

- Toți copiii participanți vor fi premiați cu diplome, medalie și un tricou de prezentare.

− Eliminarea: 1 minut. Nu vor fi eliminări, ci doar schimbarea jucătorului sancționat timp de 1 minut.

− Este obligatoriu ca toti sportivii / sportivele din echipa, să participe efectiv la joc.

− Mingea folosita este marimea 0, potrivită pentru copii, moale, nu prea grea, să sară bine și să fie ușor de prins, pentru a asigura un joc fără riscuri.

− Nu este permisă folosirea clisterului de către sportive/sportivi.

− În privința spectatorilor: încurajarea sportivilor/sportivelor se va realiza numai prin scandări libere (fără înjurături sau expresii triviale ) și aplauze. Este interzisă folosirea mijloacelor de zgomot (tobe, vuvuzele, etc ) și mijloacelor de amplificare (portavoce, boxe portabile, microfon, etc).

− Antrenorul va avea la terenul de joc, tabelul nominal si viza medicala (declaratia sau adeverintele medicale) pentru echipa.

− Arbitrajul (cu rol de explicare și îndrumare) va fi asigurat de catre AJH Brasov, unu/doi arbitri la centru și unu/doi arbitrii la masa oficiala;

− Nu poate asigura arbitrajul antrenorul/profesorul unei dintre echipele care joacă.

− Asistenta medicala va fi asigurata de catre ACS Transilvania Brasov.

− Lista finala cu numele jucătorilor pe categoria de varsta va fi predată la sosirea la înregistrare. Nu se admite utilizarea unui jucător într-o alta echipa decât cea în care a fost înscrisa pe tabel, chiar dacă aparține aceluiasi club. Circulația unui jucător între diferitele echipe ale unui club, chiar de aceeași categorie de vârstă nu este permisă

− Fiecare echipă trebuie să aibă propriul antrenor.

− Echipele trebuie să fie pregătite de joc cu 10 minute înainte de începerea partidei.

− Dacă echipa demonstrează în timpul turneului o atitudine de violență, protesteaza împotriva deciziilor arbitrilor, duritate asupra rivalilor, proteste la adresa organizatorilor etc., aceasta poate fi automat exclusă din turneu. Toate cazurile de excludere din competiție vor fi raportate în detaliu instanței federale, la care este asociat clubul sau jucatorul exclus din turneu. Antrenorii și reprezentanții oficiali ai echipelor vor fi direct responsabili pentru atitudinea și comportamentul jucătorilor lor în ceea ce privește relatia cu arbitrii, coechipierii, adversarii, publicul, organizatorii și materialele care aparțin facilităților sportive (dulapuri, bănci de rezervă etc.) În cazul distrugerilor totale sau parțiale ale materialelor care aparțin bazei sportive, delegatul, echipa și persoana care provoacă distrugerile sunt direct responsabile.

− Toti delegatiile echipelor trebuie sa aiba asigurari pentru proprii jucatori, atat in interiorul cat si in exteriorul terenurilor de joc. Organizatorii nu vor fi responsabili de eventualele leziuni sau boli apărute în timpul turneului, așa cum organizatorii nu vor fi responsabili de eventualele pierderi sau furt.

− Echipele inscrise la Turneul National de Minihandbal Dracula Cup 2024 inteleg si acceptă regulamentul creat de organizatori pentru acest turneu.

 

ÎNSCRIERE

Taxa de participare: 250 lei/echipă.

Înscrieri pana la data de 05.04.2024, în funcție de locurile disponibile.

Atenție! Numărul de locuri este limitat.

CONTACT: prof. Alexandra Bălțat                                                                          

Tel.:  0744.311.266                        

E-mail: acstransilvania@gmail.com

ÎNSCRIERE

Taxa de participare: 250 lei/echipă.

Înscrieri pana la data de 05.04.2024, în funcție de locurile disponibile.

Atenție! Numărul de locuri este limitat.

CONTACT: prof. Alexandra Bălțat                                                                          

Tel.:  0744.311.266                        

E-mail: acstransilvania@gmail.com

Clasament

Clientrul Dvs. de internet este vechi si nu va putea fi folosit pentru a vedea corespunzator noile pagini de internet.

Pentru a vizualiza corect pagina noastra va recomandam sa descarcati si sa instalati gratuit unul din urmatoarele browsere