Fun Sports Brasov : Organizare Competitii Sportive, Cantonamente, Impresariat sportiv, Organizare Activitati Stiintifice in Domeniul Sportului
Noutati

FunSportsCUP 2022

FunSports Cup revine pe parchet! După o pauză datorată pandemiei de coronavirus, cel mai puternic turneu de handbal pentru juniori din țara noastră revine, cu ediția a 8-a. ....Detalii

Parteneri

 

Turul Ciclist UNIVERSITARIA

 

 

Universitatea Transilvania din Brasov impreuna cu Clubul Sportiv Universitatea Brasov organizeaza pe data de 30 octombrie 2013 incepand cu orele 12.00 Turul Ciclist Universitaria Brasov 2013.

 

 

                                                                

PROGRAM

  Concursul se desfăsoară in Brasov in data de 30 octombrie 2013, in intervalul orar 12.00 – 13:00, pe o distanta de 7,5 km, pe traseul : str. Iuliu Maniu (Aula Universitatii Transilvania) – str. Castanilor – Bvd. 15 Noiembrie – str. Toamnei – Bvd. Mihail Kogalniceanu – str. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – Bvd. Eroilor – Aleea Tiberiu Brediceanu – str. Poarta Scheii – str. George Baritiu – str. Muresenilor (Rectorat).


 

 

Regulament Competitional

‘Turul Ciclist Universitaria Brasov 2013’

 

      

Organizatorul Concursului:

 

- Organizatorul concursului ‘Turul Ciclist Universitaria’ Brasov 2013 este Universitatea Transilvania din Brasov si Clubul Sportiv Universitatea Brasov.

 

 

Staff organizare:

Prof. Dr. Ing. Daniel Munteanu – Prorector Universitatea Transilvania din Brasov

Ing. Gabriel Calancea - Director Clubul Sportiv Universitatea Brasov

Prof. Alexandru Sabau - Manager Sportiv

Conf. Univ. Dr. Ioan Turcu - Prodecan Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane

Student Mihai Pascu - Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane


 

Locul si durata desfasurarii concursului

 

- Concursul se desfăsoară in Brasov in data de 30 octombrie 2013, in intervalul orar 12.00 – 13:00, pe o distanta de 7,5 km, pe traseul : str. Iuliu Maniu (Aula Universitatii Transilvania) – str. Castanilor – Bvd. 15 Noiembrie – str. Toamnei – Bvd. Mihail Kogalniceanu – str. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – Bvd. Eroilor – Aleea Tiberiu Brediceanu – str. Poarta Scheii – str. George Baritiu – str. Muresenilor (Rectorat)

Distanta totala trebuie parcursa in maxim o ora.In cazuri exceptionale, limita de timp se extinde sau se asteapta pana la ultimul sosit..

 

Echipament Obligatoriu

 

- Este interzisa decuparea/gaurirea numarului de concurs;

- Toate bicicletele folosite la Turul Ciclist Universitaria  trebuie propulsate doar prin forta umana;

- Numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon vizibil si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon);

- Concurentii pot repara sau inlocui orice piesa cu exceptia cadrului.

- Schimbarea bicicletei nu este permisa, concurentii trebuie sa treaca linia de sosire cu acelasi cadru si acelasi numar pe ghidon;

- In cazul unei pene sau a unor defectiuni minore, opriri, concurentul este obligat sa elibereze traseul pentru a evita accidentarile si sa-si rezolva problema intr-un loc sigur;

  

Recomandari:    
 

Bidon sau bidoane cu apa (de preferat sa fie pus la indemana in suportul/suportii de la bicicleta);

Ochelari (pt, protectia impotriva insectelor, crengilor, noroiului si prafului);

Telefon mobil protejat de umezeala pastrat intr-o husa/punga;

Nu este recomandata folosirea de catre concurenti a sistemelor radio sau alte comunicatii electronice sunt strict interzise (Ex: iPod, walk-man, mp3 player etc), va recomandam conectarea cu natura;


Categorii:

Feminin si Masculin :

Turul Ciclist Universitaria este pentru studentii Universitatii Transilvania, fiecare facultate fiind reprezentata printr-un  numar de 6 studenti(3 baieti si 3 fete).

 

Inscriere

Inscrierea se face la domnul Prof. Dr. Ing. Daniel Munteanu – Prorector Universitatea Transilvania din Brasov ,cam. 101 sediul cladirii Rectoratului Universitatii Transilvania din Brasov.

 

NOTĂ!!!

In ziua concursului (30 octombrie) NU se vor mai face inscrieri, se vor distribui doar numerele de concurs.

 

Ridicare numar de concurs

 

Prezenta la start este obligatorie in ziua concursului la ora 10.00 cu cartea /buletinul de identitate si carnet/legitimatie de student.

La ridicarea numerelor de participare se semneaza Declaratia pe propria raspundere (forumular prestabilit).

Numarul de participare va fi ridicat de la race-office-ul organizatorilor pe baza buletinului/cartii de identitate si a carnetului/legitimatiei de student.

 

Startul

Startul la competitie se va da miercuri30 octombrie 2013, ora 12:00.Se va pleca dupa numaratoarea inversa de la 10, 9, …2, 1, START. Startul va fi colectiv.

 

Responsabilitatile Organizatorului

-         asigura numarul de start  pentru concurenti;

 

-         asigura traseul de concurs marcat corespunzator

 

-         asigura puncte de rehidratare ;

 

-         asigura premii echipament, cupe si medalii si premii speciale;

 

-         asigura plasarea punctelor de control pe parcursul traseului si respectarea  ordinii de sosire a concurentilor la acestea;

 

-         asigura siguranta la start si finish, prin paza si suport medical;

 

-         asigura medalie si tricou de finisher fiecarui finalist

 

     - asigura efectuarea sedintei tehnice inaintea concursului

 

In conditii meteo nefavorabile, Organizatorul poate decide oprirea/amanarea/anularea competitiei.

 

Nota: Organizatorul este exonerat de raspundere daca in timpul cursei publicul deterioreaza marcajele de ghidare.

 
 

Responsabilitatile Participantului

- toti concurentii participa la competitie pe proprie raspundere.

- Fiecare participant este obligat sa urmeze indrumarile comisarilor de traseu si a organelor de politie. In locurile unde acestia nu sunt, sa respecte regulile de circulatie si sa manifeste prudenta;

- concurentul care sufera un accident sau orice fel de paguba materiala (bicicleta, alte echipamente) participa pe propria raspundere si renunta prin insasi inscrierea la competitie la orice drept de a solicita despagubiri;

- concurentii trebuie sa cunoasca regulamentul si sa participe la sedinta tehnica, sa considere cu precautie  informatiile anuntate de organizatori, in sedinta tehnica organizatorul anunta informatii oficiale chiar  daca acestea nu sunt redactate in prezentul regulament.

- in cazul constatarii unui accident, concurentii sunt obligati sa il raporteze la urmatorul punct de control ;

- concurentii sunt obligati sa respecte regulile de protectie a mediului inconjurator.

- in caz de abandon sau descalificare sportivul e obligat sa isi transporte bicicleta la finish (exceptie fac accidentarile)

- concurentii sunt obligati sa protejeze/evite eventualii spectatori, masini sau cetateni ajunsi intamplator pe traseu.

Conditii ce atrag descalificarea

- Neparcurgerea traseului în întregime sau scurtarea lui.

- Comportamentul lipsit de Fair Play si limbaj trivial fata de concurenti, organizatori sau spectatori (insultarea, imbrancirea concurentilor, sicanarea,  etc.).

- Folosirea ajutoarelor din afara concursului (folosirea autovehiculelor sau a motocicletelor… etc).

- Schimbarea bicicletei in timpul concursului.

- Schimbarea numarului de concurs.

- !!!Abandonarea ambalajelor sau altor deseuri pe traseu. Acestea pot fi lasate doar in cele 2 puncte de alimentare si in zona de sosire.

- Consumul de alcool in timpul concursului.

- Descalificarile se pot face si dupa concurs in urma vizualizarii pozelor, filmelor, sau a sesizarii fondate a altor concurenti.

Drepturi de autor

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii ai concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii Prima Evadare, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium).

Nota: In cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, si/sau de evenimente meteo nefavorabile, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, amanarea / oprirea/ prelungirea concursului sau modificarea traseului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament de cate ori este necesar. Aceste posibile schimbări vor fi publicate pe pagina oficială de Internet a organizatorului.

Prin inscrierea la concurs participantii declara ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre organizator, precum si cu participarea la Concursul ‘Turul Ciclist Universitaria’astfel, implica acceptul si consimtamantul participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatori in scopul desfasurarii Concursului.

 

Notă: Dorim sa mentionam faptul ca datele personale inscrise in formular NU vor fi instrainate si nici folosite in alte scopuri, decat pentru verificarea corectitudinii incadrarii in categoria de participare.

 

Premii:
 

Premiul I - O bicicleta

Premiul II - Aparat foto si rucsac

Premiul III - Ceas si rucsac

Premii speciale 

 

 

 

 

Inscriere


Inscrierea se face la domnul Prof. Dr. Ing. Daniel Munteanu – Prorector Universitatea Transilvania din Brasov ,cam. 101 sediul cladirii Rectoratului Universitatii Transilvania din Brasov.NOTĂ!!!

In ziua concursului (30 octombrie) NU se vor mai face inscrieri, se vor distribui doar numerele de concurs.


Rezultate

 

 

BAIETI

Locul I – SZABO NORBERT – Silvicultură și Exploatări Forestiere

Locul II – DULĂCIOIU CRISTIAN – Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor

Locul III  - BARTHA CSABO – Educație Fizică și Sporturi Montane

Locul IV- TATULESCU BOGDAN – Design de Produs și Mediu

Locul V – CARGIAC IONUȚ - Inginerie Mecanică

Locul VI – SILAGY VLAD- Educație Fizică și Sporturi Montane

Locul VII – DIMA IONEL - Educație Fizică și Sporturi Montane

Locul VIII – OLARU IOAN ALEXANDRU - Științe Economice și Administrarea Afacerilor

Locul IX – NEDELCU FLAVIUS - Educație Fizică și Sporturi Montane

Locul X – MIJEA MIHAI - Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor

 

 

FETE

Locul I -PLUMBOTĂ PATRICIA -  Silvicultură și Exploatări Forestiere

Locul II – SPIRU TEODORA - Științe Economice și Administrarea Afacerilor

Locul III – VULCU ANCA - Medicină

Locul IV- MUREȘAN ANDREEA - Medicină

Locul V – MUNTEANU BIANCA - Medicină

Locul VI – GOLINSCHI ADINA - Design de Produs şi Mediu

Locul VII – CHIPER ROXANA - Educație Fizică și Sporturi Montane

Locul VIII – HERMAN DENISA – Litere

Locul IX – BUCURI DORINA – Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Locul X – HERGHELIGIU SIMONA – Design de Produs şi Mediu

 

 

Clientrul Dvs. de internet este vechi si nu va putea fi folosit pentru a vedea corespunzator noile pagini de internet.

Pentru a vizualiza corect pagina noastra va recomandam sa descarcati si sa instalati gratuit unul din urmatoarele browsere