Fun Sports Brasov : Organizare Competitii Sportive, Cantonamente, Impresariat sportiv, Organizare Activitati Stiintifice in Domeniul Sportului
Noutati

FunSportsCUP 2022

FunSports Cup revine pe parchet! După o pauză datorată pandemiei de coronavirus, cel mai puternic turneu de handbal pentru juniori din țara noastră revine, cu ediția a 8-a. ....Detalii

Parteneri

 

Turneul de Handbal Mixt Amatori GO TEAM

 

 

Turneului de Handbal Mixt Amatori GO TEAM

FunSports este cel mai important organizator de competitii sportive de pe piata privata din Romania. Agentia noastra detine un portofoliu bogat si diversificat de evenimente dedicate sportului, pe majoritatea ramurilor sportive, de la campionate nationale si competitii pentru profesionisti, pana la turnee de amatori. Obiectivele noastre sunt: promovarea sportului, indiferent de specificul acestuia, cresterea competitivitatii si crearea unor oportunitati de afirmare pentru toti cei interesati de fenomenul sportiv.

In acest sens, incercam in permanenta sa diversificam oferta noastra de servicii dedicate practicantilor de sport prin crearea unor competitii cat mai interesante si eficiente, care sa vina in intampinarea nevoilor si asteptarilor celor pasionati de sport.

Intrucat handbalul mixt este un sport practicat din placere, cu multa daruire si talent, dar prea putin mediatizat la noi, in comparatie cu alte tari, dorim infiintarea unei competitii de traditie care sa reuneasca anual echipele de la noi din tara, intr-o sarbatoare a fair-play-ului si increderii in valorile sportive.

Astfel, in perioada 06 - 07 aprilie 2013, FunSports organizeaza la Brasov, prima editie a Turneului de Handbal Mixt Amatori GO TEAM.

Vineri, 05.04.2013

ora 19.00: Sedinta tehnica

Sambata, 06.04.2013

09.00-12.00: Meciuri
12.30: Festivitate de deschidere
14.00-18.00: Meciuri

Duminica, 07.04.2013

09.00-12.00: Meciuri
13.00-17.00: Meciuri
17.30: Festivitatea de premiere

LOCATIE:

Brasovul reprezinta cea mai populara destinatie turistica din Romania, iar pe langa pitorescul remarcabil si frumustea obiectivelor turistice, dispune de nenumarate avantaje si facilitati. Puritatea aerului de munte, peisajele mirifice, diversitatea si calitatea serviciilor, oferta generoasa a locurilor de relaxare si entertainment si situarea geografica accesibila din orice parte a tarii fac din orasul de sub Tampa locul ideal pentru desfasurarea unui astfel de eveniment.

REGULAMENT

Competitia se va desfasura in conformitate cu regulamentul Federatiei Romane de Handbal, exceptie facand durata de joc care va fi de 20 min, pauza 5 min, 1 min eliminarea si un nr de minimum 3 fete in teren. 

SISTEM DE JOC

Se vor stabili grupe prin tragere la sorti in functie de numarul de echipe inscrise in turneu. Se vor califica in semifinale primele doua echipe din fiecare grupa.

FACILITATI

Cazare si masa in conditii foarte bune si la preturi accesibile in cea mai populara zona turistica a tarii
Sali de sport pentru meciuri si antrenamente
Arbitri
Servicii de securitate si asistenta medicala
Servicii foto-video
Premii, cupe, medalii, diplome.
Variante pentru cazare si masa:
V1 – Hotel 2 ** cu conditii de trei stele in centrul istoric al Brasovului, pensiune completa (camera 2 paturi, TV, baie, frigider, sala de conferinta, lift, restaurant, bar, parcare)
V2 – Hotel ***, pensiune completa (camera 2/3/4 paturi, TV, baie, frigider, internet, sala de conferinta, restaurant, bar, parcare)
V3 – Hotel ****, pensiune completa (camera 2 paturi, TV, minibar, seif, internet, sala de conferinta, restaurant, bar, parcare)

Toate echipele participante au obligatia de a contracta cazarea si masa de la organizatori. Echipele pot opta pentru una dintre variantele prezentate mai sus in limita locurilor disponibile, repartitia urmand a fi facuta pe criteriul primul venit, primul servit. Contravaloarea serviciilor pentru masa si cazare se va achita in ziua sosirii delegatiei la Brasov.

Pentru mai multe detalii contactati event@funsports.ro

Inscriere

Data limita de inscriere este 22 martie 2013.

Taxa de inscriere: 200 lei / echipa

Atentie! Nr. de locuri disponibile este limitat!

Inscrierea se va face prin solicitare scrisa pe e-mail sau fax. Se vor preciza: numele echipei, tabel nominal cu jucatorii inscrisi in competitie, nr de persoane pentru care se solicita cazare si masa, varianta de cazare aleasa.

Pentru ca inscrierea sa fie valida, echipele vor achita taxa de inscriere in contul organizatorului RO 92 RNCB 0053 1167 1051 0001 BCR Brasov pana cel tarziu la data de 22 martie 2013. Dupa validarea inscrierii, echipele participante vor fi afisate pe site.

La sedinta tehnica, reprezentantul echipei trebuie sa prezinte un tabel nominal al jucatorilor inscrisi in competitie, copie dupa actul de identitate al fiecaruia si declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca jucatorul este apt pentru efort fizic.

Clasament

Clientrul Dvs. de internet este vechi si nu va putea fi folosit pentru a vedea corespunzator noile pagini de internet.

Pentru a vizualiza corect pagina noastra va recomandam sa descarcati si sa instalati gratuit unul din urmatoarele browsere