Fun Sports Brasov : Organizare Competitii Sportive, Cantonamente, Impresariat sportiv, Organizare Activitati Stiintifice in Domeniul Sportului
Noutati
Parteneri

 

Turneul National de Handbal Mixt Amatori Cupa FunSports

 

 

Turneul Național de Handbal Mixt Amatori

``Cupa FunSports``

Brasov, 14-15 decembrie 2019

Iubitorii handbalului din intreaga țară sunt așteptați la Brașov, în perioada 14-15 decembrie 2019, când va avea loc Turneul Național de handbal mixt amatori ``Cupa FunSports``.
Competiția va fi organizată de către Clubul Sportiv Transilvania Brașov, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal Brașov și FunSports.
Sunt așteptate la start un număr de 12 echipe de handbal mixt (amatori), arbitrajul și asistența medicală urmând a fi asigurate de către organizatori.
Fiecare echipă va disputa câte 5 meciuri, acestea urmând a se desfășura în sălile Școlilor Gimnaziale nr. 11 și nr. 19.


Sportivii echipelor care se vor clasa pe primele trei locuri, la finalul turneului, vor primii premii constând în cupe și tricouri.
Înscrierile sunt deschise până pe data de 25 noiembrie, iar taxa de participare este de 1.000 lei / echipă. Înscrierea este validată dupâ confirmarea plății, în contul RO03 RNCB 0053 1432 9902 0001 (BCR).


Detalii și înscrieri la 0744311266, funsportscup@gmail.com sau Facebook, pe paginile ACS Transilvania Brasov și Funsports Cup.

Vă așteptăm cu drag la Brașov!

Program

Echipe participante:

1.      Star Team București

2.      PlayHandbal Brașov

3.      Ză Team București

4.      HCA București

5.      Zenbalisticii Bucuresti

6.      HandbalFan Ramnicu Valcea

7.      Absolut București

8.      Acvila București

9.      Victoria București I

10.     Victoria București II

11.      HHF Timișoara

 

12.                           -   .

 REGULAMENT

Turneul National deHandbal Mixt Amatori

``Cupa FunSports``

 

Jocul se desfașoară după regulamentele in vigoare ale F.R.Handbal, ținând cont de următoarele modificări / adăugări:

1. Drept de participare la turneu au doar jucătorii care nu mai au contract, cu o echipă de Liga Natională, Divizia A sau Juniori 1. În cazul în care se vor folosi jucători care au contract cu o echipă de Liga Natională, Divizia A sau juniori 1, echipa care îi folosește va pierde jocul cu 10 – 0, iar jucatorii cu contract vor fi sanctionati conform regulamentului disciplinar. Toti participantii trebuie sa aibe o viza medicala, care sa ii considere apti de efort fizic, cu o vechime de maximum 6 luni, la ora de incepere a jocului.

2. Lotul unei echipe prezente la turneu nu este limitat numeric, dar in cazul in care lotul echipei depaseste numarul de 16 jucatori, organizatorul turneului trebuie anuntat, inainte de inceperea turneului. Dupa inceperea turneului (primul joc al turneului) nu se pot face modificări in lotul echipei sau schimburi de jucatori intre echipe, pe parcursul turneului. In Raportul de Joc pot fi înscriși maxim 16 jucatori. Toti jucatorii din lotul unei echipe prezenti la turneu trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere dupa modelul din anexa.

3. Componenta echipei: pe teren trebuie să fie în permanentă minim 3 fete, în afara portarului. În cazul în care se depășeste numărul de 3 băieți pe teren, echipa în cauză va suferi o eliminare de 1 min. acordată jucatorului baiat, în plus.

4. Timpul de joc: 2 reprize a 20 de minute fiecare, pauză 5 minute (2 x 20 + 5); 2 time-out-uri a câte 1 min, câte unul pe repriza, pentru fiecare echipă; eliminarile de joc vor avea durata de 1 min. În cazul eliminărilor nu poate fi modificată ponderea băieți/fete (ex.: daca a fost eliminat un băiat, pe perioada eliminării echipa va juca cu doar 2 băieți în teren).

5. Mingea de joc: se va juca cu minge de senioare (fete) – Minge nr. 2.

6. Orele de începere a jocurilor, comunicate în prealabil, sunt obligatorii.

7. Orice neregularitate (intarzieri la teren, lipsa fetelor, lipsa viza medicala, trebuie remediata in termen de maxim 15 minute de la ora oficiala a jocului. Orice depasire a acestui termen determina inchiderea Raportului de joc si pierderea jocului cu 10 – 0, de catre echipa in cauza.

8. Arbitri: Pot arbitra la turnee numai arbitri care figureaza in evidentele F.R. Handbal/Asociatia Judeteana de Handbal, pentru anul in curs si care au o viza medicala valabila, conform Regulamentului Comisiei Centrale a Arbitrilor a F.R.Handbal. Deciziile arbitrilor sunt finale si nu pot fi puse in discutie. Singurul care se poate adresa arbitrilor este reprezentantul oficial de echipa si o poate face numai respectos si cand jocul este intrerupt. Reprezentantul oficial de echipa este inscris in Raportul de joc si il semneaza inainte de inceperea jocului.

9. Descalificarea directă pentru jucători (fac excepție portarii care ies din poartă și comit un fault imprudent, in timpul unui contratac al echipei adverse) atrage după sine o etapă suspendare pentru jucătorul descalificat. Jucătorii care vor fi sancționați cu descalificare și cărora li se va întocmi un raport scris pentru o comportare nesportiva grosolană (inclusiv violentă) sau care vor comite orice acte de indisciplină care să pericliteze imaginea competiției sportive (ex.: descalificat in relatia cu arbitrul, scuipatul unui adversar, gesturi cu tentă violentă adresate oricui, limbaj obscen, sau violenta de limbaj etc.) vor fi suspendați pana la terminarea turneului.

In cazul descalificarilor cu raport, raportul suplimentar al arbitrilor va fi inaintat Comisiei de Disciplina a FRH si pusa in aplicare si de catre celelalte Asociatii Judetene / Municipale organizatoare de turnee de handbal mixt, iar cei suspendati isi vor efectua suspendarile conform Regulamentului Disciplinar al F. R. Handbal. Deciziile vor fi respectate de catre toti participantii la competitiile de handbal mixt.

10. În   cazul   meciurilor   eliminatorii,   dacă   după   terminarea   timpului   de   joc   se   menține egalitatea, se trece la executarea loviturilor de departajare de la 7m (5 jucatori, minim 2 fete de fiecare echipă). Dacă egalitatea se  mentine, se execută cate o aruncare de fiecare parte până se ajunge la un câștigător. Un jucator nu va avea voie sa arunce de 2 ori de la 7 m decât după ce toti jucătorii înscriși pe foaia de joc (maxim 16 inclusiv portari) au executat aruncări de la 7 m. Aruncarile se executa alternativ de catre cele doua echipe dupa sistemul un baiat – o fata – un baiat etc.

11. Clasamentul se intocmeste astfel: Pentru fiecare joc disputat o echipa va fi punctata astfel:

a) 2 puncte - joc câştigat;

b) 1 punct - joc egal (nedecis);

c) 0 puncte - joc pierdut

Departajarea finala (clasamentul final) se va face dupa urmatoarele criterii:

a) rezultatul în puncte între echipele în cauză:

b) diferenţa de goluri în meciurile directe;

c) diferenţa de goluri (golaverajul general) în toate meciurile;

d) cel mai mare număr de goluri marcate in toate jocurile;

e) cel mai mic numar de goluri primite in toate jocurile;

f) tragere la sorti in prezenta reprezentantilor echipelor implicate

 

Turneul National de Handbal Mixt Amatori ``Cupa FunSports``, Brasov 14 - 15 decembrie 2019.


📅Înscrierile sunt deschise până pe data de 25 noiembrie, iar taxa de participare este de 1.000 lei / echipă.

Înscrierea este validată dupâ confirmarea plății, în contul RO03 RNCB 0053 1432 9902 0001 (BCR).


☎️Detalii și înscrieri la 0744311266, funsportscup@gmail.com sau Facebook, pe paginile ACS Transilvania Brasov și Funsports Cup.

Echipe inscrise

(mai este un singur loc disponinil!!!)

1.      Star Team București

2.      PlayHandbal Brașov

3.      Ză Team București

4.      HCA București

5.      Zenbalisticii Bucuresti

6.      HandbalFan Ramnicu Valcea

7.      Absolut București

8.      Acvila București

9.      Victoria București I

  Victoria București II

11.  HHF Timișoara

 

12.           -   .

Clasament

Clientrul Dvs. de internet este vechi si nu va putea fi folosit pentru a vedea corespunzator noile pagini de internet.

Pentru a vizualiza corect pagina noastra va recomandam sa descarcati si sa instalati gratuit unul din urmatoarele browsere