Fun Sports Brasov : Organizare Competitii Sportive, Cantonamente, Impresariat sportiv, Organizare Activitati Stiintifice in Domeniul Sportului
Noutati

FunSportsCUP 2022

FunSports Cup revine pe parchet! După o pauză datorată pandemiei de coronavirus, cel mai puternic turneu de handbal pentru juniori din țara noastră revine, cu ediția a 8-a. ....Detalii

Parteneri

 

TRANSYLVANIA Winter Cup

 

 

Dragi prieteni,

 

Avem plăcerea de a vă invita să participați la Turneului Național de Handbal  Juniori IV Feminin ”Transylvania Winter Cup” care se va desfășura în Brașov, în perioada 16 – 18 decembrie 2022.

Turneul este organizat sub tutela Federației Române de Handbal și se va desfășura în conformitate cu regulile și regulamentele de joc impuse de aceasta.

Obiectivele acestei competiţii sunt: pregătirea pentru competițiile naționale oficiale, promovarea handbalului în rândul copiilor, a unui stil de viață sănătos, creşterea spiritului competiţional și totodata o bună verificare înaintea începerii Campionatului Național de Juniori IV feminin.

 

Vă așteptăm cu drag și vă dorim mult succes în activitatea sportivă!

PROGRAM

Vineri, 16.12.2022

       Sosirea echipelor

       Ședința tehnică

       Festivitatea de deschidere

Sâmbătă, 17.12.2023

        Meciuri grupe

Duminică, 18.12.2023

         Finalele

         Festivitatea de premiere 

 

DOCUMENTE:

Echipele vor prezenta:

-         acte de identitate sportivi (carnet/legitimație FRH, sau pașaport, sau certificat de naștere însoțit de carnetul de elev)

-         tabel nominal cu sportivii și data nașterii (min. 12 jucători)

-         viza medicala sau tabel nominal vizat de medic.

-         2 rânduri de echipament de culoare diferită

-         cel puțin o minge

-         declarație organizator (formular tipizat)

 

La cerere, jucătorii și antrenorii au obligația de a prezenta un document doveditor înainte de meci (copie certificat de nastere/carte de identitate/pasaport/legitimatie de joc).

Meciurile se vor disputa simultan în mai multe săli de sport. De aceea, pentru a nu exista suprapuneri, este obligatoriu ca fiecare echipa să aiba propriul antrenor.

Competitia se desfasoara conform regulilor si regulamentelor FRH si IHF. Sistemul de joc se va decide după finalizarea înscrierilor, in functie de numarul de echipe participante. Fiecare echipă are garantat cel puțin patru meciuri în turneu.

 

Cazare și masă

Varianta 1 - Hotel 2-3 * - Camere 3-4 paturi, grup sanitar propriu, TV, frigider, internet, restaurant, bar, parcare. Locul în cameră dublă 185 lei de persoana/zi, pensiune completă, Camera single 300 lei persoana/zi, pensiune completă (mic dejun, prânz și cină)

Varianta 2 - Hotel 3 * - Camere 2 paturi, grup sanitar propriu, TV, frigider, internet, restaurant, bar, parcare. Locul în cameră dublă 200 lei de persoana/zi, pensiune completă, Camera single 320 lei persoana/zi, pensiune completă (mic dejun, prânz și cină)

Varianta 3 - Hotel 4-5* Camere 2 paturi, grup sanitar propriu, TV, frigider, internet, restaurant, bar, parcare. Locul în cameră dublă 300 lei de persoana/zi, pensiune completă, Camera single 480 lei persoana/zi, pensiune completă (mic dejun, prânz și cină)

 

Toate echipele participante au obligatia de a contracta serviciile de cazare și masa de la organizatori. 

Participanții vor intra vineri cu masa de seara (cina) si vor iesi duminica cu masa de pranz.

Echipele pot opta pentru o varianta de cazare în limita locurilor disponibile, distribuirea urmand a se face pe criteriul primul venit, primul servit.

 

Inscrierea:

În  solicitarea de înscriere se vor specifica obligatoriu:

-numar echipe inscrise -

-numarul de sportivi

-numar delegati oficiali

-varianta de cazare aleasa

-nume, adresa e-mail si numar de telefon persoana de contact

ÎNSCRIERE

Pentru a vă înscrie la turneu, va trebui să trimiteti o cerere pe adresa de mail: acstransilvaniabrasov@gmail.com sau funsportscup@gmail.com , unde sa specificați numărul de persoane din delegație și calitatea lor (ex. 14 sportivi, 2 antrenori, 1 șofer), varianta de cazare aleasă si dovada plății taxei de participare.

Taxa de participare: 300 lei / echipă * (pentru echipele care contractează servicii de cazare și masa de la organizatori).

Echipa va fi considerată înscrisă la turneu doar după plata taxei de participare.

Toate plățile se vor efectua în contul:

RO 92 RNCB 0053 1167 1051 0001 deschis la BCR Brașov

Titular cont: SC Riadema Fun SRL, CIF: RO27100788

Clasament

Clientrul Dvs. de internet este vechi si nu va putea fi folosit pentru a vedea corespunzator noile pagini de internet.

Pentru a vizualiza corect pagina noastra va recomandam sa descarcati si sa instalati gratuit unul din urmatoarele browsere